SUTRA The Traveller set

Sutra the Traveller Set

SUTRA The Traveller set

NEW PRODUCT (SUTRA The Traveller) akan dikeluarkan bermula pada 27 Mei 2017 istimewa sepanjang bulan Ramadhan ini.

Didatangkan dengan 4 produk yang berlainan bersaiz mini 10ml setiap satu bagi membantu memberi rasa kesegaran serta mengekalkan ‘mood’ positif sepanjang hari. Bersaiz mini, mudah dibawa, ringan serta boleh dibawa menaiki pesawat menjadikan ianya satu set yang sangat tepat bagi mereka yang ingin bercuti dan melakukan perjalanan yang jauh.

FOCUS ‘Aromatherapy Roller Ball’ merupakan satu formulasi sempurna bagi menyegarkan minda dan fikiran agar lebih fokus. Sangat ideal bagi mereka yang ingin menelaah pelajaran dan juga fokus dalam bekerja. Sapukan di belakang leher atau di pergelangan tangan dan urut perlahan-lahan.
(Sunflower, Grape seed, Grapefruit oil, Basil, Lemon, Rosemary, Peppermint dan Vitamin E).

ENERGY didatangkan dengan bentuk Roller Ball juga adalah satu produk terbaik bagi mengekalkan serta meningkatkan tenaga fizikal dan minda anda agar sentiasa positif dan bersemangat. Sapukan di belakang leher atau di pergelangan tangan dan urut perlahan-lahan.
(Sunflower, Grape seed, Eucalyptus, Peppermint, Cajeputi, Vitamin E).

AWAKEN juga didatangkan dalam bentuk Roller Ball khas untuk membantu memberi rasa kelegaan bagi mereka yang sering berasa pening, mual dan loya serta mabuk ketika berada dalam perjalanan yang jauh, mengalami mabuk laut dan mabuk ketika berada di kawasan yang tinggi. Sapukan di belakang leher atau di pergelangan tangan dan urut perlahan-lahan.
(Sunflower, Grape Seed, Lemon, Orange, Grape fruit, Citrus Lime, Bergamot and Vitamin E).

A’VERA kali ini istimewa dari yang lain kerana dikeluarkan dalam bentuk spray ini merupakan pelembap kulit semulajadi terbaik saat anda terdedah dengan cuaca yang panas. Menyegarkan serta melindungi kulit kering akibat terhidrasi. Mudah digunakan, hanya sembur di permukaan kulit dan sapu sehingga meresap.
(Aloevera, Watermelon, Cucumber, Tea Tree, Vitamin E, Peppermint Oil)

Show your love please ! :
0

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *