Mudahnya berpantang dengan set LaMamma Postnatal

Tak sempat nak bancuh jamu atau rebus air akar kayu?

Tak lalu tekak nak masuk jamu pahit ?

Aduuuhh….duh duhhh…. dahlah pahit, PANAS pulak tu. Kesian kat baby yang menyusu badan, cirit-cirit pula nanti. Kalau ada kuning (jaundis) pula, boleh NAIK bacaan bilirubin. Oh nooooo tak sanggup tengok baby asik dicucuk2 diambil darahnya !

Mommy baru lepas bersalin pun kena jaga badan ok. Minda pun kena stabil, risau terkena MEROYAN atau omputeh kata, Postnatal Depression / Postnatal Blues.

 

Syukurlah ada Jus LaMamma Postnatal. Jus ini ialah SUPLEMEN PENGGANTI JAMU.

 

Kenapa best sangat JUS POSTNATAL ni?

 
  • SEDAP manis-manis KURMA DELIMA.
 
  • MUDAH nak diambil, tuang dalam sudu, MINUM. Tak perlu bancuh2 bagai.
 
  • Tak bersifat PANAS. Sesuai untuk bayi yang ada kuning. 
 
  • Bantu turunkan kuning bayi.
 
  • Lepas bersalin boleh terus minum.
 
  • Luka bersalin Caesarean cepat kering. Bersalin normal pun sama. 
 
  • Tak perlu ambil macam2 suplemen dah, cukup sebotol ini sahaja.
 

Penting tau Mommies jaga kesihatan diri lepas bersalin. Nak jaga baby lagi kan…

Mommies mesti nak tahu kan apa lagi KEBAIKAN²/Khasiat  jus LaMamma Postnatal ni ?

Lupa nak perkenalkan diri.

Saya, puan Hanisah Fadzil. Mesra dipanggil KakNisa. Anak sudah 8 orang. Ye, nampak macam baru anak seorang, saya awet muda kan? Haha !  Menetap di Seberang Prai Selatan, Pulau Pinang.

Sudah berbisnes online sejak 2012 secara rasminya (walaupun sebenarnya lebih awal) di bawah syarikat bernama Annisa Resources. OKAY, I’M A TRUSTED SELLER ! 🙂 Bisnes masih beroperasi di rumah, kebanyakan masa di atas katil je. Opssss…. sebab sambil-sambil jaga baby kan 😉 Pada tahun 2016 saya berjaya buat sales 6 angka alhamdulillah. Kalian doakan kakNisa berjaya konsisten begitu ya? Thanx ~

 

InsyaAllah, pengalaman hamil, bersalin, berpantang tu adalah juga kan sedikit sebanyak.

MEMPERKENALKAN….

Set berpantang asas LaMamma Basic Gojes cuma RM160. Lengkap untuk ibu & bayi.

Suplemen keluaran ELSEE semakin mendapat tempat di hati ramai Mommies seluruh Malaysia, bahkan di Singapura dan Brunei juga !

InsyaAllah, ELSEE bakal fly ke pasaran antarabangsa tak lama lagi.

Pengambilan ejen DROPSHIP, PENGEDAR & STOKIS masih diambil.

Terkini, SEMINAR BISNES BERSAMA WANITA sedang berlangsung di Semenanjung Malaysia. Selepas di Bertam, Penang, lokasi seterusnya ialah di SHAH ALAM.

Datang beramai-ramai ya !

Elsee juga anjurkan kontes BELI & MENANG.

Rugi kalau tak join, hadiah besttt yakmat !

Klik dan teruskan pesanan melalui Shopee